top of page
Vyhledat
Obrázek autoraJana Nádravská

Byt plný světla s levitujícím stolem

Aktualizováno: 28. 4. 2022

Pro náročné klienty vracející se do Prahy po několika letech v Hongkongu.



Byt připravený v core and shell stavu byl připravený pro klasickou dispozici menší kuchyně do U. Dali jsme s klienty přednost větší kuchyni s dostatkem úložných prostor a také volně proudícímu pohybu směrem na terasu. V této kuchyni se žije, obytný prostor se přelévá do kuchyně a naopak.






Kuchyňská linka společně se stolem je vylita z umělého kamene Hanex, stůl má pouze skleněnou podpěru, takže levituje v prostoru. Horizontální členění interiéru a pocit levitujících skříněk jsem podpořila i sestavou TV skříněk a pracovního stolu, na druhé straně pokoje.

Za zmínku stojí i zpracování vestavěného nábytku, kde se opakuje motiv zkosené zapuštěné úchytky provedené v dubové dýze. Uzavíratelný botník v hale pro rychlé schování nepořádku, velká úložná sestava v ložnici. Chodbu jsem pro lepší údržbu vybavila otěruvzdornou stěrkou v betonovém provedení a také velkým zrcadlem pro lepší prosvětlení.



Postel v ložnici doplňuje podsvětlené čelo se zavěšenými nočními stolky, vše v provedení masivní dub, stejně jako úchytky na skříni.

Fotografie interiéru pořídil Jakub Pelnář. Děkuji.

76 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page